Werken als uitzendkracht: een goed idee!

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, maar wil je eerst wat mogelijkheden uitproberen? Wil je meer evenwicht in je work-lifebalance? Weet je als schoolverlater nog niet helemaal waar je talenten nu juist liggen? Dan kan een (tijdelijke) job als uitzendkracht uitkomst bieden.

Als uitzendkracht werk je met tijdelijke contracten. Het voordeel hiervan is dat het sollicitatieproces vaak veel korter is. Hierdoor kun je snel aan de slag. Ideaal dus om een ‘gat’ in je cv te voorkomen. Tegelijk is uitzendwerk de ideale manier om ervaring op te doen binnen verschillende sectoren en al doende te ontdekken van welk soort job je nu écht blij wordt.

Onze recruitment consultants bekijken steeds samen met jou welke jobs perfect bij je interesses, capaciteiten en persoonlijke situatie passen. Maak snel en vrijblijvend een afspraak.

Glowi Jobs Zonhoven Karolien Coenen 77

Schitterende voordelen

Ga je als uitzendkracht bij Glowi Jobs aan de slag? Dan kun je niet alleen rekenen op een leuke job, maar ook op heel wat voordelen, zoals onder andere:

  • Planning in functie van gezin
    Een goede work-lifebalance is belangrijk. Daarom zijn we erg flexibel naar je planning toe. We houden bijvoorbeeld altijd rekening met je gezinstoestand en de afstand tot je werkplek.

  • Sterrensteunfonds
    Een chronische ziekte, een zware brand, een dure operatie of een verkeersongeval: we hopen natuurlijk dat je van pech gespaard blijft. Maar mocht het toch gebeuren, komt ons Sterrensteunfonds jou en je naaste familie te hulp.

  • Meer koopkracht dankzij Benefits at Work
    Via een georganiseerd kortingssysteem van Benefits at Work geniet je van mooie kortingen op onder andere attractieparken, vakanties, sportabonnementen en hobby’s.

  • ...

Altijd zeer vriendelijk en je moet nooit lang wachten op een zeer duidelijk antwoord op je vragen. Zeker een aanrader!

Francine Van Loock Uitzendkracht bij Glowi Jobs

Werken via Glowi Jobs

Zin gekregen in een job als uitzendkracht via Glowi Jobs? Groot gelijk! Bekijk snel de interessante vacatures in je regio.