Over Glowi Jobs

Glowi Jobs ontstond in 2021, uit een fusie tussen Job Expert en Work Wizards. Eind 2022 kwamen daar zes kantoren van Mojo bij. Hierdoor is de Glowi-familie een jong bedrijf met tonnen ervaring in huis. En minstens evenveel ambitie.

We hebben één doel voor ogen: de perfecte match vinden tussen kandidaat en klant.

Onze tactiek? Op lange termijn denken. Daarom passen we voor ondoordachte oplossingen en quick wins. We gaan voor vakmanschap in dienstverlening en een duurzame vertrouwensrelatie met onze klanten en uitzendkrachten.

Glowi Jobs staat voor een hands-on aanpak, non-stop focus, kwalitatieve service, permanente beschikbaarheid en een absoluut respect voor onze eigen medewerkers, uitzendkrachten en klanten.

Glowi Jobs Zonhoven Karolien Coenen 41

Onze waarden

Passie

We komen elke dag met volle goesting werken. Een job is een kans om te leren, sociale contacten te leggen én geld te verdienen. What’s there not to like? Zelfs zoeken naar werk kan leuk zijn. Het is de spannende eerste stap naar een nieuw leven. Wie weet wie je ontmoet op je toekomstige werkplek? Daarom vinden we de persoonlijke aanpak bij je zoektocht enorm belangrijk! #WELOVEJOBS

Authenticiteit

Iedereen is anders en die eigenheid is een troef. Ons team is gedreven, gezond en gelukkig. Ondernemers in hart en nieren. We gaan enkel voor het beste resultaat en vertrekken daarbij vanuit een positieve mindset. We hebben respect voor elkaar en houden van plezier. Onze passie voor Glowi Jobs verbindt ons als één grote familie.

Uitblinken

We geven elke dag het beste van onszelf en proberen nóg beter te doen. We halen het maximum uit elke opdracht, maken af waar we aan beginnen en zijn zelfkritisch. Aan onze motivatie valt niet te twijfelen. Elke dag gaan we tot het uiterste voor onze kandidaten en klanten. Met plezier zelfs. Geluk en succes gaan hand in hand. Wij zijn gelukkig als onze uitzendkrachten en klanten dat ook zijn.

Waardering

We zeggen wat we goed vinden. En spreken expliciet uit wat dit voor ons betekent. Het vanzelfsprekende is niet altijd vanzelfsprekend. We beseffen heel goed dat ondernemers partners zoeken die meeschrijven aan hun verhaal. Uiteraard is een langdurige samenwerking enkel mogelijk wanneer we een kwaliteitsvolle service op maat kunnen aanbieden. Daarom spenderen we bijzonder veel aandacht om het bedrijf goed te leren kennen. Die aanpak werkt.

Respect

We aanvaarden mensen zoals ze zijn en laten iedereen in hun waarde. Iedere medewerker krijgt de kans om zich te smijten in ons verhaal. We stimuleren ook persoonlijke groei. We luisteren aandachtig naar jouw ambities en kijken naar jouw potentieel. Zo krijg je van ons werkelijk de kans om te springen, om er helemaal voor te gaan.

Op zoek naar een job waarin je écht kunt uitblinken?