Glowi Jobs: een schitterende keuze

In een onderneming zijn je werknemers het belangrijkste kapitaal. Gepassioneerde mensen op de juiste plaats dragen bij aan groei en succes. Bij Glowi noemen we hen daarom onze Sterren. De experts van Glowi Jobs zoeken én vinden de geschikte profielen voor jouw bedrijf. Zoek je tijdelijke werkkrachten of vast personeel? Wij zoeken iemand waarmee het klikt. Bovendien staat Glowi Jobs je bij in het volledige traject van loonadministratie tot assessmentprojecten. Klaar voor stralende Sterren op je werkvloer?

Glowi Jobs Zonhoven Karolien Coenen 41

Zo'n sterrenservice, daar ga je vanzelf van stralen!

Interim

Piekmomenten in je bedrijf, dat betekent alle hens aan dek. Met tijdelijke uitzendkrachten speel je flexibel in op nieuwe opdrachten of grote bestellingen. Glowi Jobs luistert naar jouw specifieke behoeften en zoekt naar de perfecte match. Wij selecteren en rekruteren gedreven arbeiders, horecamedewerkers, bedienden en technische specialisten. Daarnaast zijn we sterk in studentenarbeid en het aanbieden van gemotiveerde flexi-jobmedewerkers. Op jouw vraag testen we hen na een diepte-interview ook op talenkennis, computervaardigheden, persoonlijkheid of andere relevante skills. Zo zorgen we voor een schitterende samenwerking tussen jouw bedrijf en je tijdelijke Ster.

Ik zoek een uitzendkracht

Werving & Selectie

Wil je een nieuwe medewerker in dienst nemen? We pluizen cv’s uit, doorgronden interessante kandidaten via diepte-interviews en organiseren wetenschappelijk onderbouwde testen. Zo weten we precies wat iedere kandidaat in zijn of haar mars heeft. En wie er perfect past bij jouw bedrijfscultuur. Zodat het écht klikt.

Ik zoek een vaste medewerker

Payrolling

Glowi Jobs beschikt over een gespecialiseerde serviceafdeling die de volledige payrolling van je medewerkers op zich neemt. Wij handelen alle administratie af zodat jij je zorgeloos op je core business kan focussen.
Onze payroll service in een notendop:

 • Tijdige opmaak van contracten en Dimona-aangiften
 • Juiste verloning
 • Zorgvuldige behandeling van alle noodzakelijke (sociale en veiligheids-) documenten
 • Transparante facturatie
 • Optionele permanentieregeling voor en na de kantooruren of tijdens het weekend

Ik wil mijn payrolling aan jullie toevertrouwen

Assessment

Bij Glowi Jobs kan je ook je vast personeel of nieuwe medewerkers laten testen. Ons beoordelingsprogramma bestaat uit meer dan 250 wetenschappelijk onderbouwde testen. We laten niets aan het toeval over bij de evaluatie. Zo kun jij hun talenten ten volle inzetten, terwijl wij de geknipte opleidingen aanreiken om hun werkpunten te verbeteren.

Ik wil de (verborgen) talenten van mijn medewerkers ontdekken

2015

De start van ons succesverhaal

11

Glowi Jobs-kantoren

2

Trouwe kantoorhonden

Zo gaan we te werk om jou te matchen met je ideale kandidaat

Ben je op zoek naar een uitzendkracht waarmee het écht klikt? Begrijpen we. Daarom gaan we niet over één nacht ijs bij onze zoektocht naar je nieuwe topper. Dit is ons 4-stappenplan!

Glowi Jobs Zonhoven Karolien Coenen 62
 • 1 Screening

  Wanneer we een geschikte kandidaat hebben, bekijken we of er een match is tussen beide partijen. Er volgen een diepte-interview en screening. Ook winnen we nog een referentie in van de kandidaat.

 • 2 Voorstelling

  We contacteren je om de uitzendkracht kort even voor te stellen. Klinkt de kandidaat interessant? Dan komt hij of zij persoonlijk met je kennismaken.

 • 3 Wij maken alles klaar voor de opstart

  Mag de kandidaat opstarten? Helemaal top. Wij brengen de administratie volledig in orde. Ook zorgen we ervoor dat je nieuwe uitzendkracht de nodige kledij heeft. Zo is hij of zij helemaal klaar voor een vliegende start!

 • 4 Controles

  Na de opstart voeren we regelmatig controles uit. We houden de vinger aan de pols bij zowel jou als je uitzendkracht. Want we willen natuurlijk dat iedereen enthousiast is én blijft. Wie weet hou je er wel een vaste medewerker aan over? Dat zou pas schitterend zijn!

Het zit ‘m in de klik

Glowi Jobs wil talent laten schitteren. Als uitzendbureau streven we naar het duurzaam samenbrengen van mensen en bedrijven. We staan garant voor een persoonlijke aanpak omdat we investeren in diepgaande gesprekken met kandidaten en werkgevers. Op die manier koppelen we talent aan de ideale opdracht of functie. Glowi Jobs matcht vacatures voor zowel korte- als lange tewerkstelling in verschillende sectoren.

De klik naar een job die écht bij je past

Van de juiste job word je gelukkig(er). En laat blije, gemotiveerde werknemers nu net dé sleutel tot succes zijn voor een bedrijf. We willen dat je ’s ochtends fluitend naar je werk rijdt. In welke functie straal jij? Bij Glowi Jobs zoeken we naar jouw drive en passie, en bekijken we in welke functie of opdracht je zal uitblinken.

De klik met onze experts

Glowi Jobs wil kansen creëren voor zowel werknemers als werkgevers. Het professionele radarwerk van de groep Glowi zet de deuren van diverse sectoren wijd open voor succes.

Met de expertise van onze professionals bouwen we telkens aan een succesformule waar alle partijen tevreden over zijn. Voor iedere klant én kandidaat. Ook voor jou.

Glowi Jobs Zonhoven Karolien Coenen 143

Oog voor Sterren

Op zoek naar nieuw talent voor jouw onderneming? Glowi Jobs is specialist in de rekrutering van gedreven arbeiders voor uiteenlopende sectoren. Eerder nood aan iemand met administratieve of commerciële skills? Onze uitgebreide database bulkt ook van de interessante bediendeprofielen.

Spring eens binnen

Ben je op zoek naar enthousiaste tijdelijke krachten? Of misschien heb je zelf wel zin in een nieuwe uitdaging? We geven graag een woordje uitleg over onze aanpak en alle mogelijkheden. Kom gerust eens kennismaken in je dichtstbijzijnde kantoor.