Klokkenluidersplatform

Glowi doet jouw wereld stralen, en dat doen we in lijn met onze waarden op een integere en transparante wijze. Ben jij in een werkgerelateerde context in aanraking gekomen met bepaalde wantoestanden of een inbreuk op interne beleidslijnen, procedures, wetten en reglementeringen, dan kan je dit op een vertrouwelijke manier melden.

Als klokkenluider ben je beschermd tegen represailles, zoals bijvoorbeeld een ontslag. Uiteraard geldt deze bescherming niet wanneer je doelbewust een onjuiste melding verstuurt.

Er zijn verschillende manier waarop je een melding kan doen. Je kiest zelf of je de melding al dan niet anoniem wilt laten gebeuren. Wens je echter op de hoogte te worden gehouden van de status van het dossier, dan is het belangrijk dat je ofwel je contactgegevens achterlaat (bv. bij meldingen per post) of dat je de 16 cijferige code goed bijhoudt om je melding later te raadplegen (bij meldingen via het platform).

Het klokkenluidersplatform is niet bedoeld voor algemene klachten. Als je ontevreden bent over de werking van Het Poetsbureau – part of Glowi, Glowi Facilities of Glowi Jobs, willen we vragen om contact op te nemen met jouw contactpersoon of jouw kantoor. Ook klachten over jouw individuele rechten handelen, dienen via een ander kanaal te worden gemeld.

Alle informatie omtrent ons klokkenluidersbeleid is terug te vinden in onze policy:

Het Poetsbureau – part of Glowi

Glowi Facilities

Glowi Jobs

Wil je een melding doen in lijn met bovenstaande policys, dan kan dit via onderstaande knop.