Werken bij Glowi Jobs

Glowi Jobs ontstond in 2021 uit een fusie tussen Job Expert en Work Wizards. In 2022 kwam Mojo aan boord. We zijn een jong bedrijf met tonnen ervaring in huis. En minstens evenveel ambitie.

Want we hebben één doel voor ogen: de perfecte match tussen kandidaat en klant.

Glowi Jobs Zonhoven Karolien Coenen 52

De start van een blije loopbaan

Werken bij óf via Glowi Jobs, da’s kiezen voor een job bij een menselijk bedrijf dat er alles aan doet om het je naar je zin te maken. En dat merk je elke dag opnieuw.

Passie

Ons doel? Elke dag met volle goesting werken. Een job is een kans om te leren, sociale contacten te leggen én geld te verdienen. What’s not to like? #WELOVEJOBS

Authenticiteit

Iedereen is anders en die eigenheid is een troef. Respect voor elkaar, een fijne babbel en af en toe een grapje zijn evident.

Uitblinken

Wat we verwachten? Dat je elke dag het beste van jezelf geeft en probeert het nóg beter te doen. Geluk en succes gaan hand in hand. Wij willen je zien stralen en zijn gelukkig als jij dat ook bent.

Waardering

We zeggen wat we goed vinden. En spreken expliciet uit wat dit voor ons betekent. Bij ons word je gezien, gehoord en vooral: gewaardeerd.

Respect

We aanvaarden mensen zoals ze zijn en laten iedereen in zijn waarde. We luisteren naar jouw ambities. Zo krijg je van ons alle ruimte om te groeien en te verbeteren. Geef je carrière vorm zoals jij dat wilt.

Glowi Jobs Zonhoven Karolien Coenen 93

Werken bij Glowi Jobs als bediende?

Zin gekregen om aan de slag te gaan in de kantoren van Glowi Jobs? Groot gelijk!
We zijn continu op zoek naar officemanagers, recruitment consultants, hr-consultants en commercieel consultants.

Ik ben trots dat ik kan zeggen dat ik vanaf het prille begin deel uitmaak van de Glowi Jobs-familie. Als eerste werknemer van het bedrijf heb ik de afgelopen jaren de kans gekregen om mij zowel op persoonlijk als professioneel vlak verder te ontwikkelen.

Els Paret Back Office & Support Glowi Jobs

Werken via Glowi Jobs als uitzendkracht?

Zin gekregen in een job als uitzendkracht via Glowi Jobs? Groot gelijk!
Bekijk snel de interessante vacatures in je regio.