Lijnoperatoren 2 ploegen

Share via Mail
Bree

Taakbeschrijving

Voor onze klant gelegen in Bree zoeken we een gemotiveerde lijnoperatoren om het bestaande team te versterken in 2 ploegen. Als belangrijke speler bieden ze niet alleen hoogwaardige producten, maar ook een dynamische werkomgeving gericht op persoonlijke groei. Taken: Efficiënt en nauwkeurig verpakken van kwaliteitsproducten. Bedienen en instellen van verpakkings- en etiketteermachines. Uitvoeren van kwaliteitscontroles. Veilig gebruik van een heftruck voor intern transport. Magazijnbeheer en correcte opslag van producten. Registreren van productiegegevens en afwijkingen rapporteren. Samenwerken met het team om productiedoelstellingen te behalen.

Aanbod

Aantrekkelijke verloning aangevuld met ploegenpremie. Uitgebreid pakket aan extralegale voordelen, inclusief maaltijdcheques en hospitalisatieverzekering. Doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie. Moderne productiefaciliteiten en stimulerende werkomgeving. Opleidingsmogelijkheden. Extra ADV-dagen.

Skills en vaardigheden

Minstens 5 jaar ervaring als operator is een must voor deze functie. Ervaring met heftruck is een pluspunt. Bereidheid om in ploegen te werken. Proactieve werkhouding en teamspeler. Basisbegrip van productieprocessen en kwaliteitsstandaarden. Bereidheid om verschillende taken op te pakken en flexibel inzetbaar. Interesse in interne opleidingen en trainingen.

Solliciteer voor deze vacature

Bedankt!

We hebben je sollicitatie goed ontvangen en nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Hoe verloopt mijn sollicitatie?
Klik om een bestand te selecteren of sleep hierheen om te uploaden
    Enkel PDF, PNG of JPG. Max. bestandsgrootte: 2 MB (2048 kB).

    Door te solliciteren verklaar ik dat ik de privacyverklaring heb gelezen.